Uitrijden ruige mest ANLb2016 en SNL

Het uitrijden van ruige mest mag van 1 februari tot 1 september. Dit zijn de normale datums voor vaste mest zoals die ook gelden in de mestwetgeving. Bij beheerpakketten met een rustperiode kunt u over de vorst/sneeuw uitrijden. Vanzelfsprekend mag in de rustperiode van de beheerpakketten geen mest worden uitgereden.

 

Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer
Binnen 3 dagen na het uitrijden moet u de melding doen via het meldingsformulier. Bij het meldingsformulier hoort een kaartje waarop duidelijk staat waar de vaste mest is uitgereden. Het meldingsformulier kunt u downloaden via de website www.collectiefgroningenwest.nl  Als u de inlogcodes niet meer hebt, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SNL
Binnen 2 weken na het uitrijden moet u deze melding doen via het meldingsformulier, zie hieronder. Bij het meldingsformulier hoort een kaartje waarop duidelijk staat waar de vaste mest is uitgereden. Als u hierover vragen heeft, of u wilt de uitgebreide voorwaarden ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitrijden ruige stalmest SNL weidevogelbeheer 2017

 

 

 

 

Agenda